Svenska English Deutsch

Camping 45

Boka online

Boka vår service bekvämt dygnet runt, 365 dagar om året.

Boka Online

Telefonisk bokningsservice

Om du heller vill prata med oss personligen, ring 0560-31169 (kl 9-18).

Frågor?

Maila oss, vi försöker svara inom 24 timmar. Visst kan du även boka din vistelse hos oss via epost.

Epost till ossGuidade fisketurer

Välkommen med på en spännande fiskeupplevelse på miljövänligt sätt. Vår välutbildade fiskeguide har god lokalkännedom och högt säkerhetstänkande. Vi följer ´catch-and-release´ filosofin och vår fångst sätts ut igen efter fotografering om den är oskadad. Fiskekortet ingår.

Angelguide

Spinnfiske och trolling

Följ med oss på en guidad kvällstur med båt. Fiska bl.a. efter gädda, gös och abborre. Vi bjuder på kaffe med dopp ute på sjön.

Detta ingår: Utbildad fiskeguide, båthyra, säkerhetsutrustning, fiskekort, gemensam promenad till sjön och fika. Det är möjligt att hyra eller köpa fiskeutrustning hos oss. Kvällsturen tar cirka 4 timmar. 3-6 deltagare.

Pris (2013): Från 700 SEK. Intresserad?Angelguide

Isfiske

Vi tar dig till vår favoritsjö. Du får din egen pimpelutrustning och kan även pröva på olika isfisketekniker efter gädda och aborre. Under tiden tänder vi en brasa och bjuder på kaffe med tilltugg. Utflykten tar cirka 4 timmar, beroende på väderlek och dina önskemål.

Detta ingår: Utbildad fiskeguide, fiskekort, transport av utrustningen till sjön, kaffe med tilltugg, pimpelutrustning som får behållas. Upp till cirka 10 deltagare.

Pris (2012/2013): Från 550 SEK. Intresserad?The green key Ekoturism Tour quality

Copyright by Camping45 2018 | Last Update: 2013-11-24 16:19:52