I naturen

Upptäck närnaturen!

vandring

Nordvärmland är välkänt för den vackra naturen med milsvida skogar och fiskrika sjöar.

Du kan till exempel vandra i Hovfjällets Naturreservat på certifierade Värmlandsleder eller utforska andra vandringsleder i närområdet. Det är så många mil av olika vandringsleder att det blir nästan svårt att bestämma vilka man vill vandra först.

Plocka svamp och bär

Svampkorg

Att plocka blåbär, lingon eller svamp tillsammans med familj och vänner, är en rolig aktivitet för sensommaren och hösten. Det finns perfekta förutsättningar för det i skogarna runt omkring campingen.

Våra sjöar

båtutflykt

Du kan utforska våra sjöar med båt eller kajak och bada vid en av de många badplatserna. Lugnet på kvällarna vid sjön är magiskt.

Vinteraktiviteter

längdtur

Uppleva vintern! Vårt område är fortfarande väldigt snösäkert, att njuta av en riktig vinter med allt som hör till är populärt bland våra gäster. Fira jul och nyår, åker pulka med barnen och bygger en snöskulptur vid lekplatsen. Soliga vinterdagar i skidbacken eller på längdspåret i närmaste skidområde på Hovfjället. Snöskovandring på vandringslederna i naturreservatet. Det finns så mycket att uppleva under vintersemestern.