På Campingen

Reception

Receptionen

Receptionen med en liten butik finns direkt vid infarten. Här kan du nå oss under våra öppettider för incheckning eller tips kring aktiviteter, vandringskartor m.m. I butiken finns bland annat lokal tillverkade souvenirer, glass, kalla dryck och annat man har användning för under campingsemestern. Här kan du också hyra cyklar och båtar eller låna leksaker som kubb, boll, badminton- och boulespel.

Servicehus

Servicehuset

Vårt servicehus är utrustat med toaletter, duschar, diskplatser och tvättmaskin, torktumlare. Här hittar du också latrintömning och campingens egen liten återvinningscentral för källsortering.

Gemenskapslokal

vår samlingslokal

I huset finns mötesrum till trevlig samvaro under sommarsäsongen. Här hittar du olika spel och leksaker och du kan surfa via vår wifi eller se på TV. Kylskåp och matlagningsmöjlighet för våra tältgäster hittar du här.

Vår pool

Vår miljöpool

På sommaren kan du koppla av i vår saltvattenbassäng som ligger centralt på campingen. Den har en bred trappa på kortsidan, med en grund del på 80 cm och en djupare del med 1,4 meter för simning. För säkerhets skull är poolområdet inhägnat och stängd nattetid.

Grillplats

grillplats

Just utanför poolområdet har vi två paviljonger med bänkbord och lånegrillar. Här kan du grilla med familjen, äta frukost eller bara mysa och njuta av sommaren bland campingens blomsterodling.

Lekplats

Lekplats

Med gunga, lekstuga och sandlåda ligger direkt bredvid grillplatsen. Dessutom finns en yta för bollspel och en balanseringslina (Slackline).

Bastu

bastu

Särskilt under vintermånaderna efter en heldag i skidbacken är det skönt med ett vilsamt bastubad. På campingen har vi en vedeldad bastu, belyst med levande ljus och facklor. Det finns insynsskydd runt bastu-trädgården som ligger skyddad i skogskanten.